Over Ad Astra

Wie is Ad Astra?

Hoi, ik ben Hanka uit Nijmegen. In mijn dagelijks leven doe ik als universitair docent de bioinformatica onderzoek voor het Radboudumc in Nijmegen. In mijn vrije tijd geef ik les en optredens paaldans, aerial cube, aerial hoop en tissu. Ik heb ook een persoonlijke site waar je meer over mij kan lezen. Studio Ad Astra is mijn bedrijfje om professioneel deze lessen en optredens te verzorgen. Ik heb 14 jaar geturnd op wedstrijdniveau naar sinds 2006 gebruik ik mijn turnervaring voor het het paaldansen. Sinds 2007 geef ik lessen en workshops. Momenteel geef ik groepslessen op het universitair sportcentrum van Nijmegen. Daarnaast heb ik vele optredens en wedstrijden gedaan waarbij ik ook een aantal titels gewonnen (NK’s, 3x EK, WK Best Pole Tricks, 3x Pole Art Champion, Pole Theatre, IPC polefit etc). Tissu doe ik al sinds 2004 als extra hobby. Ook hierin heb ik intussen een aardig aantal optredens gedaan. Ik doe ook aan Aerial Hoop en Aerial Cube, dat laatste is een metalen draadkubus in de lucht. Misschien heb je me in actie gezien tijdens Hollands Got Talent?

Wat is Studio Ad Astra?

Zoals gezegd is dat mijn bedrijfje. Op deze site kun je workshops/prive-lessen en optredens boeken. Staat er niet bij wat je zoekt? Mail dan gewoon en we kijken wat we kunnen doen!

Waarom Studio Ad Astra?

De term “Ad Astra” is Latijn en betekent “naar de sterren”. Dit staat voor het streven naar het hoogst mogelijke doel. Bij Studio Ad Astra willen we het beste uit de mens halen. Voor de een zal dat het maken van een eerste draai aan de paal zijn, voor de ander ligt het doel op een hoog wedstrijd niveau. Iedereen is een ster, alles kan, en Studio Ad Astra zal er alles aan doen om dit samen met jou mogelijk te maken. Laat je niet tegenhouden, the sky is the limit 😉

Dank aan…

Paaldansen, een eigen bedrijf, allerlei dingen in de lucht, en daarnaast ook nog werken en lesgeven. Niet echt de meest alledaagse tijds besteding. Er zijn een paar mensen zonder wie ik dit allemaal nooit zou kunnen. Mijn ouders, vriend en familie…al deze mensen helpen me soms waar dat nodig is. Dank allemaal! En check deze website van mijn vaste visagiste eens!