The Bodylove Project

De maanden september, oktober, en november stonden voor Studio Ad Astra instructor Hanka in het teken van wedstrijden. Ze deed achter elkaar mee aan Pole Art Frankrijk, Pole Art Croatie, Pole Theatre Worlds en Pole Art Spain. Voor de Pole Art wedstrijden had zij deze keer gekozen voor een act met een boodschap genaamd “Bodylove”. Samen met haar dans docente Charlotte van L.O.F. Dancecrew werkte zij aan een act die de dagelijkse struggle met verwachtingen, eisen en meningen liet zien. Blijkbaar kwam de boodschap goed aan bij het publiek want deelname aan deze wedstrijden leverden achtereenvolgens een 3de, en twee 1ste plaatsen op.
Natuurlijk zaten er verschillen in de uitvoering en Hanka’s eigen favoriet is eigenlijk de versie die zij in Parijs heeft gedaan. Maar je mag zelf oordelen, hieronder achter elkaar de 3 video’s van de 3 acts.

Natuurlijk valt er meer te zeggen over deze Pole Art avonturen en meer uit 2017 en daarover heeft Hanka haar eigen blog geschreven, die kun je vinden op haar eigen website.