Lessen Tissu

Waar leer je nu tissu? Tissu uitproberen gaat niet zomaar. Van de weinige lessen die er gegeven worden, zijn er velen bij bijv. jeugdcircussen enkel voor kinderen. Tissu is ook niet iets wat je zomaar even zelf probeert, want wie kan er nu 7 meter doek kwijt in zijn huis?

Studio Ad Astra is sinds 2004 actief in deze tak van sport en heeft al vele optredens en workshops gegeven. Tijdens een workshop besteden we vooral aandacht aan het veilig aanleren van de technieken. Iedereen krijgt de kans om op zijn/haar snelheid te werken.

Cursus:

Studio Ad Astra organiseert korte cursussen Tissu. Tijdens deze cursussen zullen we beginners technieken zoals klimmen, voetknopen en houdingen behandelen.
–> In verband met de organisatie van diverse shows zijn er op dit moment helaas geen tissu cursussen gepland.
Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor de nieuwsbrief door te mailen naar info@studio-adastra.nl.

Kledingadvies:

Omdat het doek vaak flinke wrijving met de huid oplevert, raden we aan om lange mouwen en een strakke, lange broek te dragen. Een turnpakje met een lange legging is erg geschikt. Verder raden we aan om op turnschoentjes of blote voeten te trainen, buitenschoenen zijn sowieso verboden in de gymzaal. Lang haar dient vast/in een staart gedragen te worden.