Workshop Tissu

Wil jij ook het doek in? Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Boek dan een tissu-workshop bij Studio Ad Astra. De workshop is geschikt voor zowel beginners als halfgevorderden en wordt gegeven door een ervaren instructor/performer. Tijdens de workshop beginnen we natuurlijk met een warming-up, gevolgd door stretchen van de benodigde spieren. Hierna gaan we het doek in en worden basic skills en knopen aangeleerd. Afhankelijk van het niveau zullen we vervolgens inversies, drops of duo-truuks doen. Natuurlijk sluiten we de workshop af met een goede cooling-down.

Locatie

De workshop wordt gegeven in een gymzaal van de gemeente Nijmegen, hierdoor kan het even duren voordat de workshop datum vastgelegd kan worden. In deze gymzaal werken we met 3 doeken en dikke valmatten. Een workshop kan gevolgd worden door minimaal 6 en maximaal 15 personen.

Prijzen (per workshop):

  • Workshop 1 uur (6-10 personen) €160
  • Workshop 1 uur (11-15 personen) €200
  • Workshop 2 uur (6-10 personen) €200
  • Workshop 2 uur (11-15 personen) €240

Deze prijzen zijn inclusief BTW en de zaalhuur in Nijmegen. Voor workshops buiten Nijmegen wordt een aangepaste prijs opgesteld.

Kledingadvies:

Omdat het doek vaak flinke wrijving met de huid oplevert, raden we aan om lange mouwen en een strakke, lange broek te dragen. Een turnpakje met een lange legging is erg geschikt. Verder raden we aan om op turnschoentjes of blote voeten te trainen, buitenschoenen zijn sowieso verboden in de gymzaal. Lang haar dient vast/in een staart gedragen worden.