Voorjaars tissu cursus

Na het overweldigende enthousiasme tijdens de vorige cursus hebben we besloten om de volgende cursus iets vroeger te plannen. In maart kun je dus weer gezellig komen vliegen! En nog leuker is dat het deze keer gelukt is om 4 zondagen op een rij te plannen!

Wil jij nieuwe tricks en combo’s leren? Wil je werken aan een act? Of wil je juist eens voor het eerst kennismaken met werken in de doeken? We hebben voor elk wat wils want net als alle vorige keren zal de cursus gegeven worden op 2 niveau’s.

Beginner/intermediate
: voor iedereen die nog nooit, of nog niet zo vaak in de doeken gehangen heeft. We gaan werken aan een aantal basis technieken zoals de eerste knopen, rollen en houdingen in het doek. Perfect om kennis te maken met aerials of om je basis te verbeteren zodat je snel verder kan leren.
Intermediate/gevorderd: Kun je makkelijk zelf omhoog klimmen en jezelf ondersteboven trekken? En ken je de basis knopen al? Dan gaan we verder met nieuwe combinaties, rollen en drops om uiteindelijk je eigen act te kunnen bouwen.

De details:
Data: Zondagen 10, 17, 24 en 31 Maart
Tijden: Beginners 13:00-14:30, Intermediate/Gevorderd: 14:30-16:00
Locatie: Radboud Sport Centrum Nijmegen, hal 1C
Kosten: 65 euro voor de hele cursus

Enthousiast?? Geef je dan snel op, elke cursus heeft maximaal 12 plaatsen. Inschrijven kan door te mailen naar info@studio-adastra.nl